Aké tenisky voliť k šatám?

Láka vás predstava maximálneho komfortu, a pritom túžite po elegancii? Vitajte v 21. storočí, kedy sa návrhári pri ladení trendy setov skláňa predovšetkým k pohodlnosti na prvom mieste. Všetko, čo prežívame, a všetky prekážky, ktoré prekonávame, sú oveľa ľahšie, ak sa človek cíti dobre. Je dobré, keď sa človek môže sústrediť výhradne na dianie okolo seba, pretože mu jeho outfit dopraje zaslúžené pohodlie.

Pozrite sa do vašej skrine a vytiahnite šaty podľa vašej ľubovôle. Skôr by bolo vhodné ich vrátiť, ak by ste nesiahli zároveň po lodičkách či balerínkach. Dnes je ale čas na šaty kedykoľvek, a to aj keď sa chcete cítiť pohodlne. Pokiaľ k nim zvolíte biele tenisky, vaše dominancie v poli elegancie bude zachovaná a vy môžete prežiť nové zážitky v plnej sile. Vždy sa ale môžete zamerať na farbu podľa vašej ľubovôle, ak zacielite po páru v odtieni vašich šiat, či neutrálnej čiernej, zlatej aj striebornej.

Tenisky k šatám

Pokúsime sa vám načrtnúť, aké tenisky sú k šatám vhodné. Jedná sa predovšetkým o nízke tenisky, v ktorých nohy krásne vyniknú. Ďalej sa odporúčajú napríklad tenisky na miernych podpätkoch, ktoré boli vytvorené ako kompromis pre každú dámu, ktorá vie čo je "in" a túžia po prvotriednym vzhľadu. Sneakers sa perfektne hodí predovšetkým k čiernym šatám. V takom prípade sú biele tenisky dokonalým kontrastom. Vo väčšine prípadov nemáte pri ladení outfitu k nízkym teniskám čo pokaziť. Ovšem vyhnite sa radšej kombináciu romantických šiat so športovým štýlom topánok.

Spoločenské tenisky sú nízke, moderné, veľakrát môžu byť aj bez šnúrok. Sú trendy a hodí sa ako k dlhým, tak krátkym šatám. Ideálne je však voliť sneakers v jednej farbe. Chcete predsa docieliť, aby šaty boli dominantou celého outfitu a topánky jeho absolútne dokonalým doplnkom. Čím ďalej tým viac sa v priečkach obľúbenosti vyskytujú dlhé šaty na leto, ktoré svojimi farbami septembra do všetkých strán. Nebojte, dámske tenisky sú k nim dokonalé, a len tak niekto vás neprehliadne!

Kúzlom tenisiek v kombinácii s šaty je to, že hoci svojej nositeľke doprajú maximálny komfort, udržujú si stále elegantný vzhľad. Preto by tento kódex mal zachovať a nemal byť nijako narušený. Reč je predovšetkým o vysokých ponožkách, ktoré skrátka k tomuto outfitu nevyzerajú príliš dobre. Jediná výnimka, kedy vysoké ponožky prichádzajú do úvahy, je tá, keď žena zvolí šaty mierne nad kolená. Tento outfit potom vzbudzuje "školské" uniformné vzhľad, ktorý je stále súčasťou života na našej planéte.