Ako spoznať falzifikáty topánok?

Ako spoznať falzifikáty značkových tenisiek na internete

Konečne sú tu! Nové tenisky, ktoré ste si vysnívali, práve doniesol kuriér. Nenechajte si pokaziť radosť nákupom lacných falzifikátov z Číny. Takéto topánky vám rozhodne nevydrží toľko, ako originálne tenisky. Ako spoznať falzifikáty topánok?

Cena je podozrivo nízka 🏷️

Aj keď sa radosť násobí v prípade, že ste za nový pár topánok zaplatili menej ako je obvyklý štandard, niektoré ceny už sú podozrivo nízke. V takom prípade skôr než radosť budete mať oči pre plač. A ešte tým podporíte falšovateľov značkových kúskov. overený predajca

Nakupujte u slovenských alebo zahraničných predajcov, ktorí za sebou majú pozitívne hodnotenie a prezentujú sa na samostatných weboch. Obchodníci na Aliexpressu, E-bay a podobných trhoviskách síce často majú veľmi dobré ohodnotenie, ale nikto nevie, či sú zákazníci tiež takí tenisky milovníci ako vy.

Nekvalitné fotografie produktu 📷

Fotka predáva, preto ak máte z obrázku pocit, že nie je dostatočne kvalitné, je to ďalší vztýčený prst pred kúpou. Predajcovia od svojich dodávateľov dostávajú tie najlepšie fotky. Ak nimi neprezentujú produkty, je tu niečo zle.

Balenie nevyzerá vierohodne 📦

Držíte v ruke čierny vrece, v ktorom nové tenisky lietajú na voľno bez krabice? Tak to máte v rukách fake tenisky. Značkové tenisky overenie predajcovia posielajú vždy v originálnej pevnej krabici, zabalené do hodvábneho papiera s dodacím listom a návodom na vhodnú starostlivosť. Krabica na topánky robí prvý dojem a veľké značky toto veľmi dobre vedia. Preto ak prvý dojem nie je 100%, potom spozornite.

Takúto farebnú kombináciu ste ešte nevideli 🌈

Falšovatelia topánok si radi vymýšľajú. A s odtieňmi si nerobia starosti. V prípade lákavé ceny sa nebojte pozrieť, či farebnú kombináciu ponúka samotný výrobca alebo ostatné e-shopy. Neponúka? Potom sa nesnažte byť za každú cenu originálny a ušetrite si nejeden trapas pri stretnutí s fanúšikom značkových tenisiek.

Detaily robia značku 👟

Každá značka má na topánke detaily, ktoré z nej robia originálny kúsok. Tenisky Vans napríklad spoznáte podľa typickej tehlovej farby podrážky a dvoch bodov na podrážke, ktoré rozoznáte len pohmatom. A podobné drobnosti má každý výrobca, ktorý si na svojich výrobkoch zakladá.


Ako spoznať falzifikáty topánok?

Vyhnite sa nákupu falšovaných tenisiek a užite si to napätie a radosť pri preberaní balíčka od kuriéra. Poďakujú vám nielen výrobcovia, ale aj vaše nohy.