Črievičky sú tenisky

Tenisky na svadbe dnes nie sú žiadnym nevídaným javom. Ide o trendy záležitosť, ktorá nielen, že v prostredí módnej kultúry je úplne na mieste, ale tiež prináša dokonalý komfort pre vaše nohy, ktoré si želajú tancovať. Či už teda zvažujete, že sa do tenisiek prezujete, či im dáte stopercentnú váhu po celú dobu Vášho významného dňa, pozrite sa do ponuky od Kecky.cz a vo svojej voľbe sa určite nepomýlite.

Vans tenisky na svadbu

Do akej farby tenisky ladiť, to je jednoduchou otázkou, na ktorú však existujú tisíce variantov odpovedí prostredníctvom rozmanitej ponuky nášho e-shopu. Samozrejme sa nikdy nemôžete pomýliť, keď stavíte na dominantné farby elegancia, ktorými sú biela, čierna či béžová. Biele tenisky na svadbu sa hodí nielen pre hostí, ale aj pre hlavnú hviezdu večera, ktorá hoci sa na všetkých fotografiách s podpätkami na nohách usmieva, túžia po komforte rovnako tak ako všetci ostatní. Preto je vždy dobré mať jeden pár tenisiek neutrálne farby po ruke.

Ak však túžite po tých pár centimetroch do výšky, nezabudnite na možnosť voľby vysokých tenisiek. Ide o kompromisný záležitosť pre všetky dámy, ktoré si chcú zachovať exkluzívne, a pritom elegantný vzhľad. Či už si teda prajete byť bližšie k partnerovi, či máte radi outfity, ktoré sú práve v tope, nezabudnite si zaobstarať tieto nevšedný topánky.

Stále sa obávate, že tenisky nebudú vyzerať na spoločenské udalosti takého rozmeru vhodné? Vedeli ste, že elegantný nádych perfektne dodávajú šifónové či čipkované stuhy ako šnúrky? Aj takýmto spôsobom sa dajú tenisky obohatiť. Ďalšou výhodou pre obstaranie tenisiek na svadbu je to, že je potom môžete využiť na maximum aj pre každodenné nosenie. Nemusí Vám byť ľúto, že ste minuli veľa peňazí pre pár hodín slávy.

Svadba má byť dokonalým zážitkom pre nevestu, ženícha, ale aj všetky ich hostí. Preto je vždy zásadný, akým dresscode sa budú novomanželia riadiť. Ak hľadáte inšpiráciu, v posledných rokoch vládnu v priečkach obľúbenosti pastelové farby. Tie sa vyznačujú zamatovým tónom, ktorý skvele doplní bielou v úlohe nevesty a čiernu či tmavo modrou v zastúpení všetkých pánskych sák. Tenisky je potom možné ladiť priamo do konkrétnej farby podľa dresscode. Ponuka je dostatočne široká pre zladenie s každou zvolenou farbou.

Tenisky sú proste nielen pre každého, ale aj ku všetkému. Nie je nezvyčajné dnes stretávať outfity, ktoré na uliciach dominujú napríklad pri zvolení šiat a tenisiek. Najdôležitejšie je si významné dni pamätať. Spomenúť si na úsmevy spokojných ľudí, či na radosť, ktorá v nich prúdila. Zabudnite na zodrané nohy a urobte preto niečo pre seba. Pretože práve na Vás záleží.