Ako nosiť členkové topánky?

Členkové topánky sú špecifickou záležitosťou, ktorá vám s príchodom chladného počasia rozhodne nesmie uniknúť. Moderné a štýlové obúvanie je snom každého z nás. Urobte si radosť a doprajte si kvalitný členkovú obuv, ktorá efektívne zvýrazní váš obľúbený outfit. Zaujímali ste sa už o tohtoročné módne trendy?

Sú šnurovacie členkové topánky trendy?

Šnurovacie členkové topánky, s výrazným opätkom aj rovno platformou, obohatí váš šatník. Ponúka sa v čiernej, bielej aj hnedej farbe pre konzervatívnych osobnosti. Odvážnejší z nás môžu nájsť zaľúbenie v dezéne zvieracie kože, výraznejších farebných kombináciách či šnurovanie doplnenom o sponu. Je pomerne ľahké je doladiť k džínsom, sukni, ale aj odvážnejším kúskom oblečenia. Vyraziť v nich môžete za zábavou, do obchodu i do práce. Pre dlhšie vychádzky voľte radšej nižšiu podpätok.

Ako nosiť členkové topánky?

Členkové topánky v lesklej variante?

Lesklý materiálov priťahuje pozornosť, dodáva pocit ležérnosti aj nenásilné elegancie. Vzhľadom k prevládajúcim módnym trendom, ktoré sa doteraz odvolávajú na 80. roky, je možné ich nosiť v rôznych kombináciách, v zime aj na jeseň. Hodí sa ako vhodný doplnok k džínsovine, pre jednofarebné oblečenie, ale aj pre farebne pestrejšie outfit. Rozhodne nič nepokazíte voľbou čiernej metalízy. Máte šancu s ňou uspieť na neformálne párty, workshopu i pracovnom pohovore.

Páni versus dámy ...

Členková obuv si aj tento rok zaiste nájde svojich priaznivcov u oboch pohlaví. Ženy majú v tomto ohľade otvorený priestor pre experiment. Môžu voliť zaujímavé kontrasty a prírodné motívy, výnimkou nie sú ani kvetované šaty. Muži radšej siahnu po jednofarebné klasike. Rozhodne nič pokazí čiernu ani prírodnou hnedou farbou. Členková jesenná aj zimná obuv bude pôsobiť elegantne a nenásilne na obchodnom rokovaní i na príjemnej prechádzke lesom. Stačí len nájsť vhodnú veľkosť a rozvážiť si spôsob uzatvárania pre pohodlné obúvanie ...

Nebojte sa experimentovať a nájsť si elegantné, ale aj zaujímavú kombináciu obuvi s outfitom. Fantázii sa medze nekladú. Nezabudnite, že dôležitá je predovšetkým vaša spokojnosť a pohodlné nosenie. Obuv môžete ľahko doplniť o ďalšie prvky, ako sú šatka, praktické kabelka, rukavice, ktoré vám pridajú na osobitosti.