Tenisky do mesta

Ako nosiť tenisky do mesta? Horúce tipy na top kombinácie

Tenisky bývali určené vyznávačom rýdzo športového štýlu. To už ale dávno neplatí a táto obuv dokazuje, ako vie byť variabilné. Ako nosiť tenisky do mesta?

Ako prekročiť športové tieň? Štýlovo v teniskách

Tenisky vo všetkých podobách majú jedno spoločné: Sú predovšetkým nesmierne pohodlné. Zároveň vie byť aj úplne univerzálne. Nosiť môžete modely nízke, ktoré sú vhodné na leto, prípadne i členkové. Tie užijete na chladnejšie mesiace. Tenisky sa objavujú v botníkoch mužov i žien. Bez ohľadu na vek v nich stretávate bežných ľudí v uliciach.

Že tenisky je prípustné nosiť do mesta len vtedy, keď si k nim oblečiete tepláky a práve máte namierené do posilňovne? Zabudnite na podobné predsudky. Cez svoj športový pôvod sa dajú dnes už kombinovať prakticky ľubovoľne. Dámy môžu túto obuv nosiť dokonca aj k žensky pôsobiacim sukniam či k šatám.

V tomto prípade sa medze vašej kreativite nekladú. V spojení s voľnými či maxi sukňami vyzerajú dobre obľúbené tenisky na robustnej platforme. K mini sukniam môžete obuť subtílne obutie. Je len na vás, či si trúfnete na výrazné spojenie farieb alebo k metalickej sukni uprednostníte jednoduché biele tenisky, ktoré sa hodí prakticky ku všetkému.

Tenisky by si tak mali predovšetkým "rozumieť" so zvyškom vášho šatníka. Ak ste založením skôr vyznávači elegancie, zvoľte rozhodne decentné tenisky, ktoré síce môžu byť aj značkové a veľmi drahé, ale príliš to "nekričí" do sveta. Dobre vám okrem spomínaných bielych poslúži tiež jeden pár v čiernej. Tieto univerzálne krásky znosíte k úzkym čiernym džínsom, elegantným rozšíreným nohaviciam a dokonca aj k saku.

Pohodlie nadovšetko aneb Kraľuj v teniskách

Patríte k tým, ktorí sú kreatívni a hraví a nebojí sa ponímať módne trendy ako zábavu? Môžete si potom rozhodne trúfnuť aj na farebné modely so vzormi, potlače. Ak máte módu doslova v malíčku, s teniskami vytvoríte hravý a zábavný look plný kontrastov.

Ostatne myslíte si, že nadýchané tylovej sukne sú záležitosťou pre päťročné dievčatká? Omyl, skvele v nich budú vyzerať i dospelých dámy. Spojenie s teniskami ide o skvelý spôsob, ako si zachovať ženskosť a neprísť zároveň ani o pohodlie. Ak už sa na outfit pripomínajúci cukrík predsa len necítite, skúste vymeniť objemnú sukňu za decentný overal.

Nechcete, aby bol výsledný dojem preplácaný? Pamätajte si na jednoduché pravidlo, že k neutrálnym farbám na oblečenie skvelo ladia výrazné tenisky. Naopak ak máte práve náladu na klasické modré džínsy, môžete sa s farbou tenisiek viac odviazať. Trúfnete si na metalické odtiene alebo do svojho letného šatníka zaradíte žltou či nebesky modrú?

Veľkej obľube sa v súčasnosti tiež teší monochromatický vzhľad. To znamená, že sa farebne zjednotíte a oblečiete sa od hlavy až k päte do jediného odtieňa. Béžová či šedá poteší aj konzervatívne ladené jedinca, žltá alebo ružová dajú najavo osobnosti ozajstného módneho znalca. Aby výsledok nepôsobil až príliš jednotvárne, môžete si viac vyhrať s mixom rôznych materiálov a štruktúr.


Tenisky do mesta